Vinteraktiviteter

Langrenn og skiturer

Blant forskjellige løyper og traséer kan man velge mellom toppturen til Renåfjellet, her ligger vardebua på hele 1028 meter over havet. Renåfjellrunden, traseen rundt selve fjellet, med muligheter for rast både ved pilgrimsbua eller gapahuken. Dette er kun to av mange løyper man kan velge mellom når du skal på skitur i Renåfjellet. Du har altså muligheten til å sette nesen inn mot en av flere varmehytter, grillplasser eller velge å ta en rast ved den nyoppsatte gapahuken. Løypenes beliggenhet er fantastiske da de ligger i en flott og så godt som uberørt natur. Det tar bare 7 min med bil til dette flotte løypenettet. For mer informasjon, se nettsiden til Renåfjellet. Se Skisporet for løypekart og oppdatering av løypekjøring.


Alpint

Renåfjellet har et flott og familievennlig alpinanlegg, kun 7 minutters kjøring fra campingplassen. Renåfjellet alpinsenter kan tilby:
• Tre alpintrasèer. Den ene m lysanlegg og åpen for kveldskjøring. Se åpningstider.
• Ny og moderne barneanlegg, et av landets beste!
• Den ene nedfarten har et moderne kunstsnøanlegg som gir optimale føreforhold.
• Store og nærliggende parkeringsplasser til både alpinanlegg og skiløyper. Både ved bunn og topp av alpinanlegget.
• Kafeteria / Pub / Afterski.
• Skiutleie.


For mer informasjon se nettsiden til Renåfjellet.


Ishall

Ved siden av campingplassen er en ishall som kan benyttes på vinteren. Uisolert hall med naturlig is, preparert med ismaskin. Varmestue og kiosk. Wc. Vanligvis åpen 3 dager i uka fra desember til ut Mars. Du kan se på Facebooksiden til ishallen. Du kan bo hos oss og trene i ishallen!


Isfiske på Storsjøen

Tykk is dekker Storsjøen fra litt nord for Løsset. Isfiskere kan gjøre gode fangster av pen sik. Men du bør ha grindalsflue- eller fjærmygglarver for å lokke siken til pilkehullet. Fisker du nær bunnen kan du få røye.

Foto: Terje Rakke/Nordic life - Visitnorway.com