TRENING

Naturopplevelser og helse.

Trening i naturen gir både bedre opplevelser og bedre helse. Mange bruker våre områder til fysisk aktivitet og trening. Enten du er jogger, syklist, padler eller trener din mentale styrke kan vi gi deg gode forslag til veier og stier. Se fotturer og sykkelturer. Er du en "turjeger" er området et eldorado for å jakte på geocacher, stolper og fjelltopper.

Senteret ligger også vis a vis et flott friidrettsanlegg med kunstdekke, Åkrestrømmen Stadion og en ishall som kan benyttes på vinteren. Du kan bo hos oss og trene i omgivelsene!

Trenger du motivasjon for å komme deg ut å trene?


Geocaching

I Rendalen er det også muligheter for Geocaching: Lengste powertrail med 1000 catcher. Fin familiehobby ved bruk av GPS ! Vil du vite mer om geocaching, kan du se på nettsiden geocaching.com
For å komme i gang oppretter du en gratis geocaching-konto og laster ned den offisielle Geocaching®-appen eller bruker en GPS-enhet. Geocatchere får rabatt ved overnatting på campingen.

Stolpejakt

Stolpejakten startet sommeren 2017 med stort hell. Følg med på Facebook. Du kan starte stolpejakten fra campingplassen. På mobilen kan du laste ned kartet Rendalen sør. Her er det 48 stolper som kan tas. Dette er en fin måte å bli kjent i området på.


Ti på topp

Turgruppa i Rendalen Idrettslag har også satt ut kasser for Ti På Topp. For mer informasjon, se rendalenidrettsalg.no Vi har også mer informasjon i resepsjonen. Turgruppa arrangerer også fellesturer. For mer informasjon, se rendalenidrettslag.no