Aktiviteter og opplevelser

Regiontreff  / Elverum Caravan Cup 19-21 juni er   UTSATT  til høsten !

På sommeren er det mange aktiviteter på campingplassen og i nærheten av campingplassen. Se undermeny for aktivitets- og opplevelsesmuligheter i området. Se også Opplev Rendalen. Her finner du mange aktiviteter og opplevelser og hva som skjer til enhver tid. Det sies at Rendalen er en av Norges vakreste og best bevarte hemmeligheter. Vi vil gjerne innvie deg i hemmeligheten vår og håper at du vil finne glede i det vi har å by på.

 

På campingplassen og i umiddelbar nærhet har vi:

 

Lekeplass

En allsidig lekeplass med lekestue med innhold, stor sandkasse, trampoline og husker. Vi har også tråkkebiler. Stranda er også en attraktiv lekeplass for barn i alle aldre.

Hesteskokasting

Hesteskokasting hver lørdag ettermiddag på Storsjøsenteret.

 

 

Skotthyll

Det er nyanlagt skotthyllbane i gangavstand fra senteret, dette er populært !

 

Skotthyll er en idrett eller et spill som handler om å kaste med jernskiver (hyller) som veier en knapp kilo og har en diameter på 12,5 cm. Poenget er å treffe flest mulig av de tre «munkene» (sylinderformede trekubber) som er stilt opp i den andre enden av banen. Skotthyll regnes som den trønderske nasjonalidretten. Opprinnelsen til idretten er noe uklar, men man tror den kan ha sammenheng med skotske ingeniører som var med å bygge jernbanen mellom Trondheim og Støren i 1860.

 

Vi gir deg god informasjon om alle disse aktivitetene!